Skip to main content
085 - 0606047
Gratis parkeren op het transferium (op 100 meter afstand)

Onze fietsen

E-bike

Ben je klaar voor een heerlijke tocht of toch nog even een boodschap ophalen. Dat gaat je zeker lukken met deze e-bike. Of het nou een slingerend bospad is of een gladde asfaltweg. Deze fiets houdt ervan om samen met jouw het avontuur aan te gaan. Dit word mede mogelijk gemaakt door zijn MIDDEN  motor en hydraulische schijfremmen van SHIMANO

Stadsfiets

Stadsfiets REGION
Ideaal voor de boodschappen of een dagje touren. Met de 7 versnelling en maar 15,6 kg is dit een heerlijke veelzijdige fiets.

Kinderfiets

Gave kinderfiets met 12 versnellingen en een verende voorvork.

Tandem

Geniet met z’n tweeën van de prachtige fietsroutes die Schouwen-Duiveland te bieden heeft!

E-bakfiets

Kies voor gemak en huur een elektrische bakfiets. Met de kinderen voorin kunt u moeiteloos lange tochten maken!

E-scooter

Lekker op een e-scooter (ook wel e-chopper genoemd) door Renesse en omgeving toeren, heerlijk toch? De e-choppers zijn volledig elektrisch aangedreven en hierdoor muisstil. Je kunt er mee op de fietspaden rijden zonder helmplicht. Voorzien van twee spiegels, cruise control, knipperlichten en voetsteuntjes voor eventueel een kind (tot 12 jaar) achterop.

Reserveer uw fiets

Fietsverhuur voor groepen

Fietsverhuur voor groepen Bedrijfsuitje, schoolreisje of een dagje eropuit met de familie? Ook voor groepen bent u bij ons aan het juiste adres! De fietsen worden, indien gewenst, op locatie bezorgd en opgehaald tegen een vergoeding. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden en prijzen.

Bezoek ons

Roelandsweg 1
4325 CR Renesse

Openingstijden

Kijk op Google voor de recente openingstijden

Fietsen kunnen ook buiten openingstijden worden terug gebracht (uitgezonderd electrische fietsen).

×