Skip to main content
085 - 0606047
Gratis parkeren op het transferium (op 100 meter afstand)

Over ons

Fiets huren in Renesse

Welkom bij Fiets Aan Zee!

Mijn naam is Sandra en op 1 februari 2020 ben ik gestart met Fiets Aan Zee, dé fietsverhuur aan de Zeeuwse kust. Na jaren te hebben gewerkt bij Fixabike in Renesse, in zowel de verhuur als verkoop van fietsen, heb ik de stap gemaakt naar een eigen stek. Wij verhuren fietsen in allerlei soorten en maten en ook de bijbehorende accessoires kunt u bij ons huren.

Zelf ben ik geboren en getogen in Zeeland, op het schitterende eiland Schouwen-Duivenland en woon hier al mijn hele leven samen met onder andere mijn twee dochters. Met de mooie natuur en prachtige stranden is het eiland Schouwen-Duiveland dé ultieme vakantieplek en geweldige plek om te fietsen.

Bakfiets huren Zeeland

Huur bij ons een fijne fiets en geniet van al het moois van “ons” eiland. Vanzelfsprekend help ik u graag een mooie route uit te stippelen en voorzie u graag van “insider” tips! En, bevalt de fiets u echt heel goed, dan kunt u die bij ons ook kopen. Met jarenlange ervaring in het verkopen en verhuren van fietsen, help ik u graag aan de juiste fiets. Voor meer informatie, neem contact met ons op middels ons contactformulier  of een belletje.

Lieve groet,
Sandra

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Bezoek ons

Roelandsweg 1
4325 CR Renesse

Openingstijden

Kijk op Google voor de recente openingstijden

Fietsen kunnen ook buiten openingstijden worden terug gebracht (uitgezonderd electrische fietsen).