Over ons

Welkom bij Fiets Aan Zee!

Mijn naam is Sandra en op 1 februari 2020 ben ik gestart met Fiets Aan Zee, dé fietsverhuur aan de Zeeuwse kust. Na jaren te hebben gewerkt bij Fixabike in Renesse, in zowel de verhuur als verkoop van fietsen, heb ik de stap gemaakt naar een eigen stek. Wij verhuren fietsen in allerlei soorten en maten en ook de bijbehorende accessoires kunt u bij ons huren.

Zelf ben ik geboren en getogen in Zeeland, op het schitterende eiland Schouwen-Duivenland en woon hier al mijn hele leven samen met onder andere mijn twee dochters. Met de mooie natuur en prachtige stranden is het eiland Schouwen-Duiveland dé ultieme vakantieplek en geweldige plek om te fietsen.

Huur bij ons een fijne fiets en geniet van al het moois van "ons" eiland. Vanzelfsprekend help ik u graag een mooie route uit te stippelen en voorzie u graag van "insider" tips! En, bevalt de fiets u echt heel goed, dan kunt u die bij ons ook kopen. Met jarenlange ervaring in het verkopen en verhuren van fietsen, help ik u graag aan de juiste fiets. Voor meer informatie, neem contact met ons op middels ons contactformulier  of een belletje.

Lieve groet,
Sandra

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Bezoek ons

Dorpsstraat 8
4322 AD Scharendijke

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
Van 9:30 tot 11:30 uur, en
Van 16:00 tot 18:00 uur

Zondag
Van 10:00 tot 12:00
Of bel voor een afspraak:
+316-30376334