Fietsroutes

Fietsknooppuntensysteem

Het fietsknooppuntensysteem van Zeeland is een zeer uitgebreid fietsknooppuntennetwerk waarbij u van nummer naar nummer fietst. Langs de weg staan kleine bordjes met nummers die u eenvoudig kunt volgen en die leiden naar een knooppunt. Op deze knooppunten staat een kaart van de omgeving zodat u zelf kunt kiezen naar welk volgende nummer u gaat fietsen. Zo makkelijk is het.

Extra handigheidje van Zeeland: op een aantal borden staat een windvaan, zo kunt u zelf kiezen of u “in de wind” of “uit de wind” wilt fietsen.

Fietsroute voor de kinderen

Speciaal voor de kinderen zijn een aantal leuke kinderroutes uitgestippeld. Deze fietsroutes voor kinderen leiden niet alleen langs de mooie plekjes van Zeeland, maar komen ook langs een aantal attracties.

Mountainbikeroute door Westenschouwen

In Westenschouwen, gelegen net onder Burgh-Haamstede , ligt een uitdagend mountainbike parcours. Dit parcours van ruim 6 kilometer leidt u door de Zeeuwse bossen en het grootste duingebied van Zeeland. De uitdagende rit met vele single tracks, steile klimmetjes en technische afdalingen is zowel voor de geoefende als startende mountainbiker een aanrader. De route wordt goed aangegeven aan de hand van zwarte en oranje pijlen en start bij Boswachterij Westenschouwen aan de Adriaan van de Weydeweg.

Fietsen tussen Grevelingen en Oosterschelde

hier nog een korte toelichting

Uitwaaien langs het water van Zeeland

hier nog een korte toelichting

Van Zeelandbrug naar Oosterscheldekering

hier nog een korte toelichting

Rondje Haamstede en Renesse

hier nog een korte toelichting

Mocht u belangrijke informatie missen, neem dan contact met ons op.

Bezoek ons

Dorpsstraat 8
4322 AD Scharendijke

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
Van 9:30 tot 11:30 uur, en
Van 16:00 tot 18:00 uur

Zondag
Van 10:00 tot 12:00
Of bel voor een afspraak:
+316-30376334