Skip to main content
085 - 0606047
Gratis parkeren op het transferium (op 100 meter afstand)

Concert at Sea

foto: website Concert at Sea

Concert at Sea

Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang.

Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Zo valt er met de vaste presentatoren Viggo Waas, Joep van Deutekom en Peter Heerschop van NUHR genoeg te lachen en gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

Artiesten
The Script, Bløf, Kensington, Crowded House, André Hazes, Chef’special, Di-Rect, Racoon, Krezip Miss Montreal, Van Dik Hout, Cøver At Sea, Snelle En Live Band, Maan, The Dirty Daddies, Ronnie Flex & Deuxperience, Suzan & Freek, Tabitha, Diggy Dex, Wipneus & Pim

Op de fiets naar het concert!

Maak het jezelf makkelijk en comfortabel: ga op de fiets. Wij hebben diverse fietsen beschikbaar; van stadsfietsen tot e-bikes. Er is dus voor iedereen een beschikte fiets. Neem contact met ons op voor meer info of reserveer je fiets direct online!

Mocht u vragen of onduidelijkheden hebben, neem dan contact met ons op.

Bezoek ons

Roelandsweg 1
4325 CR Renesse

Openingstijden

Kijk op Google voor de recente openingstijden

Fietsen kunnen ook buiten openingstijden worden terug gebracht (uitgezonderd electrische fietsen).

×